ПРИРОДНІ АРОМАТИЧНІ СПОЛУКИ

• Серед простих похідних бензену варто відзначити й гідроксиароматичний альдегід - ваніліновий альдегід, який зумовлює запах ванілі. Вміст цього пахучого інгредієнту в ванілевих плодах досягає 3%. • Ванілін є складовою композицій, які зумовлюють запах квітів орхідей та багатьох інших рослин.

Картинки по запросу ВАНІЛЬ


• Еллагова кислота – відомий антиканцероген та антимутаген. У багатьох людей з різними типами раку застосування еллагової кислоти значно полегшило протікання хвороби, відомі також випадки регресивного розвитку захворювання, а також випадки виліковування. • Один з продуктів, що містить найбільшу кількість еллагової кислоти, це гранати. Крім того, вона міститься в малині, суниці, полуниці та інших продуктах.

Похожее изображение


 Кумарова кислота міститься в арахісі, помідорах, моркві та часнику. Вона володіє антиокси- дантними властивостями і, як і кофейна кислота, перешкоджає утворенню нітрозамінів.


Картинки по запросу АРАХІС



















Комментариев нет:

Отправить комментарий